Στο στόχαστρο της Άρσεναλ παραμένει ο Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercato (h/t Fichajes), η Άρσεναλ ανταγωνίζεται με τη Μίλαν για την απόκτηση του Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος φέρεται να επιδιώκει τετραετές συμβόλαιο με πιο προσοδοφόρο μισθό από τον τρέχοντα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Άρσεναλ αναμένεται να έχει συνομιλίες με τον ατζέντη του Ισπανού διεθνή, καθώς στοχεύει σε έναν δεξιό εξτρέμ που θα αποτελέσει παρτενέρ του Μπουκάγιο Σάκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μίκελ Αρτέτα είναι μεγάλος φαν του στυλ παιχνιδιού του Ασένσιο και πιστεύει ότι η προσθήκη του συμπατριώτη του θα βελτιώσει την ομάδα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Άρσεναλ είναι καλά ενημερωμένη για την κατάσταση με την κατάσταση του συμβολαίου του Ισπανού διεθνή στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και θα ήταν διατεθειμένη να του προσφέρει ένα καλύτερο οικονομικό πακέτο από το τωρινό, προκειμένου να τον πείσει να ενταχθεί στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!