Ο Άνχελ Ντι Μαρία, σε συνέντευξή του στο ESPN, μίλησε για την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, σε συνέντευξή του στο ESPN, μίλησε για την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε πως ο Γάλλος σταρ δεν είχε άλλη επιλογή από τη στιγμή που η διοίκηση της Παρί αποφάσισε να τον κάνει απόλυτο πρωταγωνιστή στο πρότζεκτ της για τα επόμενα χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνχελ Ντι Μαρία:

«Υποχρέωσαν τον Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί, ακριβώς τη στιγμή που ήταν έτοιμος να φύγει. Του έδωσαν το ρόλο του απόλυτου πρωταγωνιστή, να είναι εκείνος και ουδείς άλλος.

Του έδωσαν αυτή τη δύναμη και την ευθύνη βάζοντας δίπλα του τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία, τον Μέσι.

Είναι δύσκολο να συνδυαστούν αυτά τα δύο πράγματα σε μία ομάδα. Ο Εμπαπέ έχει μία τεράστια καριέρα μπροστά του, είνια σπουδαίο παιδί και δεν νομίζω πως έχει αλλάξει πολύ ως χαρακτήρας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!