Αγώνα υψηλού επιπέδου, χαρακτήρισε ο Ερικ Τεν Χαγκ, την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έληξε 2-2.

Αγώνα υψηλού επιπέδου, χαρακτήρισε ο Ερικ Τεν Χαγκ, την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (2-2) για τα play off του Europa League.

«Όταν αντιμετωπίζεις την πρώτη ομάδα της Ισπανίας και μάλιστα εκτός έδρας και κυριαρχείς, μπορείς σίγουρα να πεις ότι έχεις βελτιωθεί, μπορείς να το δεις μόνο με θετικό μάτι», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής της αγγλικής ομάδας και εξήγησε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ομως, όταν δημιουργείς τόσες πολλές ευκαιρίες, πρέπει να πάρεις το προβάδισμα. Εχουμε ακόμη βήματα να κάνουμε. Ηταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, με δύο καλές ομάδες, ωραίο να το βλέπεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μας απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Η απογοήτευση υπάρχει, επειδή ενώ κανείς δεν περίμενε να δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να είχαμε μετατρέψει περισσότερες σε γκολ.

»Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Στο 2-1 υπάρχει ξεκάθαρα φάουλ στον Μάρκους Ράσφορντ. Μπορούμε να συζητήσουμε εάν ήταν εντός ή εκτός περιοχής, αλλά σίγουρα είναι κόκκινη κάρτα. Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ κακή απόφαση. Ισως οι διαιτητές, εντυπωσιάσθηκαν από την πίεση της Μπάρτσα, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό να συμβαίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!