Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι δεν βλέπει κάποια ενδεχόμενη επιστροφή του γιού του στην Μπαρτσελόνα.

Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν τόσο περισσότερα δημοσιεύματα θα υπάρχουν σχετικά με το μέλλον του.

Ωστόσο, σήμερα μπήκε ένα «φρένο» σχετικά με τις φήμες περί επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Αργεντινού ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του, ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει στο μέλλον επιστροφή του Μέσι στο «Καμπ Νόου».

Αναλυτικά όσα είπε ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι στη «Sport»:

«Δεν νομίζω ότι ο Λέο θα παίξει ξανά με την Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη να ανανεώσουμε την Παρί, ούτε έχουμε μιλήσει με τον Τζουάν Λαπόρτα και δεν υπάρχει καμία προσφορά αυτή τη στιγμή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.