Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός και ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο είναι κοντά σε συμφωνία.

Έχει τονιστεί αρκετές φορές πως η θέση του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό «τρίζει» κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Έτσι, τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε το όνομα του Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να διέψευσε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο όμως στην Ιταλία γράφουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες για την επίτευξη της συμφωνίας.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1+1, την στιγμή που ο Ποτζέκο επιθυμεί 2+1. Αυτή είναι η μόνη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες από την γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο αναμένεται στο τέλος του μήνα στη χώρα μας για να πιάσει δουλειά στους «πράσινους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.