Ολυμπιακός: Στους υποψήφιους για το βραβείο του MVP στη φετινή EuroLeague συγκαταλέγονται οι Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της EuroLeague αλλά έχει και δύο υποψήφιους MVP της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Σλούκας εκτός από ηγέτες της φετινής προσπάθειας των «ερυθρόλευκων» είναι και στη λίστα των MVP. Και όχι άδικα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει αναδειχθεί ήδη πέντε φορές πολυτιμότερος της αγωνιστικής, ενώ ήταν και MVP για τον μήνα Νοέμβριο. Από την άλλη, ο Έλληνας guard είναι ο κορυφαίος πασέρ της διοργάνωσης με 6,5 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ ακόμη προσφέρει κατά μέσο όρο 11,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 16,7 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το βραβείο MVP της EuroLeague είναι οι Μάικ Τζέιμς της Μονακό, Ματίας Λεσόρ της Παρτίζαν, Βασίλιε Μίτσιτς της Αναντολού Εφές, Τζόναθαν Μότλι της Φενέρμπαχτσε και Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ολυμπιακός