Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες πρόκειται να δημοπρατήσει τα γάντια που χρησιμοποίησε στο Μουντιάλ.

Ο τερματοφύλακας Εμιλιάνο Μαρτίνες, ένας από τους πρωταγωνιστές της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πρόκειται να δημοπρατήσει τα γάντια που χρησιμοποίησε στο Μουντιάλ 2022 για να στηρίξει τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. 

Ο παίκτης της Άστον Βίλα, ο οποίος συνεργάζεται με την πρωτοβουλία του «Argentine Pediatric Foundation», συμμετέχει σε εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων για τον τομέα ογκολογίας στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Garrahan στο Μπουένος Άιρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fundación Pediátrica Argentina (@fupea)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τερματοφύλακας κατέγραψε ένα βίντεο, όπου φαίνεται να υπογράφει τα γάντια που θα δημοπρατηθούν στις 3 Μαρτίου:

«Εδώ θα υπογράψω τα γάντια μου από το Παγκόσμιο Κύπελλο για το προσωπικό της Ογκολογικού τομέα στο Νοσοκομείο Garrahan. Ελπίζω μια μέρα να τους επισκεφτώ», είπε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις υποψηφίους για το βραβείο The Best της FIFA για τον καλύτερο τερματοφύλακα. Ο Βέλγος Τιμπό Κουρτουά και ο Μαροκινός Γιασίν Μπόνο είναι οι ανταγωνιστές του και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στις 27 Φεβρουαρίου, στο Παρίσι. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!