Ερνέστο Βαλβέρδε και Αθλέτικ Μπιλμάο συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλον ένα χρόνο.

Ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον μία ακόμα σεζόν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συζήτησε με τη διοίκηση της ομάδας και αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2024.

Τη φετινή σεζόν η Αθλέτικ είναι έβδομη στη La Liga, ενώ συνεχίζει και στο Κύπελλο Ισπανίας, όπου αντιμετωπίζει την Οσασούνα στα ημιτελικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ερνέστο Βαλβέρδε Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!