Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Γιάνικ Σίνερ (Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης) θα βρεθεί στον δρόμο του Έλληνα πρωταθλητή στο Ρότερνταμ.

Μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τον δρόμο που καλείται να διασχίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρότερνταμ.

Ειδικότερα, ο Γιάνικ Σίνερ (Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης) θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά, για την πρόκριση στα προημιτελικά του «ABN AMRO Tournament» του Ρότερνταμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ιταλός έκαμψε με 6-2, 3-6, 6-1 την αντίσταση του Γάλλου, Μπενζαμέν Μπονζί (Νο48) και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του τουρνουά, όπου τον περιμένει ο Έλληνας πρωταθλητής.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (16/2) όχι νωρίτερα από τις 20:30 και ο νικητής του ζευγαριού θ΄ αντιμετωπίσει στους «8» τον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα. Στέφανος Τσιτσιπάς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!