Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στην ουραγό Έλτσε, την οποία νίκησε με 4-0 στο «Μπερναμπέου»

Τέσσερα 24ωρα μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με το 5-3 επί της Αλ Χιλάλ στον τελικό του Ραμπάτ, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στην ουραγό Έλτσε, την οποία νίκησε με 4-0 στο «Μπερναμπέου», ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της LaLiga. 

Προερχόμενη από την απρόσμενη ήττα με τη Μαγιόρκα (1-0) και την Μπαρτσελόνα να ξεφεύγει προσωρινά με +11, οι «μερένγκες» δεν είχαν κανένα απολύτως περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην «καταδικασμένη» Έλτσε και μείωσαν στο -8 από τους Καταλανούς, ελπίζοντας στην αλλαγή του σκηνικού έως το φινάλε της σεζόν.

Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφει το ενδιαφέρον της στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στην Παμπλόνα με την Οσασούνα (Σάββατο, 18/02), ενώ στη συνέχεια θα μπει στη μάχη των νοκ άουτ του Champions League, ταξιδεύοντας στην Αγγλία για το πρώτο ματς των «16» στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ (23/02).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!