Σήμερα η έφεση του Βραζιλιάνου αστέρα, Ντάνι Άλβες, για την υπόθεση βιασμού νεαρής κοπέλας σε μπαρ της Βαρκελώνης.

Η προφυλάκιση του Ντάνι Άλβες, από τις 20 Ιανουαρίου, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε μία νεαρή γυναίκα σε νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ σε Ευρώπη και Βραζιλία.

Σήμερα, μάλιστα, ξεκινά η εκδίκαση της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 39χρονος άσος δήλωσε πρόθυμος να φορέσει ακόμα και σύστημα γεωντοπισμού (βραχιολάκι) για να βγει από τη φυλακή, ενώ δέχτηκε επιπλέον να παραδώσει και τα δύο διαβατήριά του, προκειμένου να πετύχει την υπό όρους αποφυλάκιση του.

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος σταρ έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Βραζιλιάνος, που έπαιξε σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν ήταν αρχηγός της «σελεσάο» στο ματς εναντίον του Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Κατέχει επίσης το ρεκόρ για τα περισσότερα τρόπαια καριέρας, συνολικά 43.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!