Ο Μίλτος Τεντόγλου με ανάρτησή του ευχαρίστησε τόσο τους Έλληνες αλλά και όλους όσους τον υποστήριξαν μετά τα όλα όσα συνέβησαν.

Ο Μίλτος Τεντόγλου σάρωσε! Ο αθλητής που έχει κάνει (και συνεχίζει να κάνει) περήφανη τη χώρα μας, δεν… μάσησε όταν λίγες ώρες νωρίτερα η επίδοσή του στο Τορούν ακυρώθηκε, λόγω «παρατυπίας» στα παπούτσια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την ίδια μέρα έκανε τέσσερα άλματα τα οποία αποτελούν τις τέσσερις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο με αποκορύφωμα φυσικά το 8,41μ.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν ξέχασε να ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό:

«Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παικτούρες σε όλη την Ευρώπη, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Πολλοί μεγάλοι αθλητές με υποστήριξαν άμεσα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Είστε σαν οικογένεια για εμένα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!