Ο Ζεράρ Πικέ αποκάλυψε πως δεν έχει συγχαρεί τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Μουντιάλ ενώ πήρε θέση στο δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο.

Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο Ζεράρ Πικέ. Αυτή τη φορά τα όσα είπε δεν είχαν να κάνουν με τα προσωπικά του αλλά με το ποδόσφαιρο. Όμως και αυτά ήταν «βόμβες».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γνωστό Tik-Toker Τζον Νέλις, αποκάλυψε πως δεν έχει συγχαρεί ακόμα τον Μέσι για τον κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ πήρε θέση στο δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεράρ Πικέ:

«Δεν τον έχω συγχαρεί ακόμα. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά είναι η αλήθεια, ήμουν εντελώς αποκομμένος από το Παγκόσμιο Κύπελλο και γενικά από το ποδόσφαιρο μετά την απόσυρση μου. Δεν είδα κανένα παιχνίδι μέχρι και τον τελικό και ακόμη και τον τελικό δεν τον είδα ολόκληρο. Προσπάθησα να απομακρυνθώ, πήγα διακοπές , οι τελευταίοι μου μήνες στο ποδόσφαιρο ήταν πολύ δύσκολοι και χρειαζόμουν πραγματικά μια αποστασιοποίηση».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας, αμυντικός, μέσος και επιθετικός με τους οποίους έχει αγωνιστεί απάντησε:

«Ίκερ Κασίγιας, Κάρλες Πουγιόλ, Σεσκ Φάμπρεγας και Λιονέλ Μέσι».

Για το δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο:

«Η μονομαχία μεταξύ των δύο την τελευταία δεκαετία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και οι δύο είναι απίστευτοι, αλλά σε όρους ταλέντου ο Λιονέλ Μέσι είναι το νούμερο ένα χωρίς αμφιβολία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!