Η εμφάνιση του Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στον Παναιτωλικό έγινε ξανά πρώτο θέμα στα Μέσα της Κολομβίας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν από τους καλύτερους παίκτες στον αγώνα του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού και για ακόμη μία φορά έκανε τη διαφορά. Φυσικά, η εμφάνισή του αυτή δεν πέρασε απαραίτητη στην Κολομβία.

Μέσα της πατρίδας του μίλησαν με αποθεωτικά σχόλια για τον άσο του Ολυμπιακού που απέναντι στον Παναιτωλικό είχε δύο τέρματα και μία ασίστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα η κολομβιανή έκδοση του ESPN ανέφερε:

«Σε κάθε ματς είναι και καλύτερος. Στην Ελλάδα του δόθηκε ξανά η ευκαιρία να παίξει καταλυτικό παράγοντα σε μια ομάδα. Δίχως τραυματισμούς, λάμπει στην επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Σε 16 ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα, έχει πέντε γκολ και πέντε ασίστ, καθώς και μεγάλη επιρροή στους συμπαίκτες του. Είναι πλέον δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού, μετά τον Μπακαμπού που έχει σκοράρει δέκα φορές. Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι κοντά στην επίδοση που είχε στην Premier League με την Έβερτον, όπου σκόραρε έξι φορές»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!