Ο Τζέιλεν Ράιλι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στο Final-8 του Κυπέλλου.

Το Final-8 του Κυπέλλου είναι προ των πυλών και ο Τζέιλεν Ράιλι μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζέιλεν Ράιλι:

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαστε για πρώτη φορά 8 ομάδες, σε ένα νησί και θα έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε καλά και να κάνουμε ωραία πράγματα. Ανυπομονώ για να συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά

Είναι μεγάλη υπόθεση το Κύπελλο για κάθε ομάδα. Και είναι πάντα μία εξαιρετική εμπειρία, ιδιαίτερα εάν καταφέρεις να φτάσεις ως το τέλος.

Εμείς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Περιστέρι, που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Είχαμε δύο αναμετρήσεις ως τώρα στο πρωτάθλημα που δεν πήγαν καλά για μας, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να δείξουμε την ποιότητά μας και να περάσουμε. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και για αυτό θα τα δώσουμε όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!