Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε πως εξετάζει και ασχολείται με την περίπτωση του Τζιανμάρκο Ποτζέκο για τον πάγκο της ομάδας.

Η θέση του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκός βρίσκεται πάντα σε τεντωμένο σχοινί. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του πολλά σημαντικά παιχνίδια. Τζιανμάρκο Ποτζέκο

Όπως αναφέρει η Live Sport, οι «πράσινοι» έχουν στα υπόψιν τους την περίπτωση του Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η είδηση αυτή διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την πράσινη ΚΑΕ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Ιταλίας και άπαντες στην ομάδα εστιάζουν στους αγώνες του Κυπέλλου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.