Ο Ζεράρ Πικέ παραδέχτηκε πως η Κλάρα είναι αυτή που επιλέγει τα ρούχα του όταν πηγαίνουν για ψώνια.

Ο Ζεράρ Πικέ μπορεί να έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο όμως συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα. Μία η δημοσιοποίηση της σχέσης του με την 23χρονη σύντροφό του, Κλάρα Κία ενώ είχαμε και το τραγούδι-απάντηση της Σακίρα. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει πως είναι «μαριονέτα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι πηγαίνω με την κοπέλα μου για ψώνια και μου τα διαλέγει εκείνη, είμαι μαριονέτα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ζεράρ Πικέ.