Ο Τζέισι Κάρολ αποθέωσε σε συνέντευξή του τον Πάμπλο Λάσο.

Ο Τζέισι Κάρολ, με αφορμή μία βράβευσή του στην Ισπανία, έδωσε συνέντευξη στη Marca όπου μίλησε για του ζωή του μακριά από το μπάσκετ, τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέισι Κάρολ:

«Είμαι χαρούμενος και πολύ απασχολημένος στις ΗΠΑ. Ασχολούμαι με τα οικονομικά, τις επενδύσεις, δουλεύω στη φάρμα μας, προπονώ την ομάδα μπάσκετ της κόρης μου. Αλλά μου λείπει πολύ και η Ισπανία.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας πέρασα ενά μισή χρόνο μόνος μου με τη μεγάλη μου κόρη. Δεν ήθελα να ζω τέτοια ζωή. Έχω οικογένεια και θέλω να είμαι μαζί τους. Δεν έβλεπα πιθανό να επιστρέψουν από την Αμερική για να είμαστε όλοι μαζί (σσ. στην Ισπανία). Ήταν όλοι ήδη αρκετά δεμένοι με τους παππούδες και με τα ξαδέρφια τους. Η γυναίκα μου κυνηγούσε κάποια όνειρα που είχε βάλει στην άκρη για να είναι μαζί μου. Ήταν η σειρά της. Οπότε τον Ιανουάριο αποφάσισα ότι δεν θα παίξω άλλο και μίλησα με τη Ρεάλ για να κλείσουμε όμορφα αυτό το κεφάλαιο».

Για την απομάκρυνση του Πάμπλο Λάσο:

«Είναι παράξενη. Είχε κερδίσει τόσα πολλά, οπότε δικαιούταν να επιλέξει αν ήθελε να μείνει ή να φύγει. Είναι ενήλικος και μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του, μαζί με την οικογένεια και τους γιατρούς του. Δεν συνέβη έτσι. Τώρα κοουτσάρει ο Τσους Ματέο και η ομάδα είναι εξαιρετική. Είναι στις πρώτες θέσεις σε όλες τις διοργανώσεις».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αντίδραση του Λάσο ήταν άμεση, καθώς με ανάρτησή του στο Twitter, θυμήθηκε τη συνεργασία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης και δημοσίευσε μία φωτογραφία από εκείνα τα χρόνια.

Παρακάτω ακολουθεί η δημοσίευση:

«Χίλιες μάχες και αυτές που απομένουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!