Ο Σέρτζι Κανός έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το γκολ που σημείωσε στη νίκη του Ολυμπιακού όπου μίλησε με συγκινητικά λόγια για την μητέρα του.

Συγκίνησε ο Σέρτζι Κανός! Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, έχασε πρόσφατα τη μητέρα του και της αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα και από τα social media.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram ο Σέρτζι Κανός:

«Σ’ αγαπώ μαμά μου.

Είμαι ενθουσιασμένος που το γράφω αυτό, τόσο σύντομα, αλλά ήθελα να αφιερώσω μερικά λόγια σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μου αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Με ένα κείμενο, ένα τηλεφώνημα, ή με μία αγκαλιά.

Το νιώσαμε πολύ όλη η οικογένειά μου. Νιώθω απίστευτα χαρούμενος που ένιωσα ότι η μητέρα μου μας μετέδωσε το ίδιο πράγμα. Ευτυχία. Και έτσι πρέπει να συνεχίσω γιατί δεν είμαι λυπημένος, απλά θα μου λείψεις τόσο πολύ μαμά. Θα συνεχίσω να παλεύω με ένα χαμόγελο για εσένα.

Σ’ αγαπάω τόσο πολύ!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!