Ο Σέρτζι Κανός αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή.

Συγκίνησε ο Σέρτζι Κανός! Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, έχασε πρόσφατα τη μητέρα του και της αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Άπαντες πανηγύρισαν μαζί του και τον αγκάλιασαν ενώ εκείνος είχε βουρκώσει.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρτζι Κανός μίλησε για το γκολ που σημείωσε αλλά και την αφιέρωσή του:

Για το πού βρήκε τη δύναμη να παίξει μετά τον χαμό της μητέρας του:

«Τη δύναμη την βρίσκω επειδή ό,τι έχει συμβεί είναι πολύ πρόσφατο. Είναι μεγάλο σοκ για εμένα και την οικογένειά μου. Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα μία δικαιολογία για να ενώνεται όλη η οικογένεια. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Ευχαριστώ τη μητέρα μου και την οικογένειά μου. Αυτό που συνέβη είναι ότι το ποδόσφαιρο θα ένωνε την οικογένειά μου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην Ισπανία συγκεντρώθηκαν για να δουν το ματς και ήταν ένας τρόπος για να βρεθώ δίπλα στην οικογένειά μου μέσα από το παιχνίδι. Όλα αυτά έγιναν για τη μαμά μου και την αδερφή μου. Είμαστε όλοι μαζί. Η μητέρα μου ήταν η προσωποποίηση της χαράς και της ευτυχίας. Δεν θέλω να της δώσω λύπη, αλλά θέλω να είναι χαρούμενη. Όλοι μαζί είμαστε αγαπημένοι στην οικογένεια και όλοι μαζί θέλουμε να δίνουμε ευτυχία, την οποία εκπροσωπούσε η μητέρα μου».

Για το γκολ του:

«Η αλήθεια είναι ότι όλη η οικογένειά μου έλεγε ότι θα σκόραρα. Ήταν κάτι που το ήξερα και το περίμενα. Ανυπομονούσα για το πρώτο μου ματς στο Καραϊσκάκη. Ήταν εκπληκτικό».

Για το γεγονός ότι οι πρώην συμπαίκτες σου στην Μπρέντφορντ αφιέρωσαν το γκολ επί της Άρσεναλ: «Είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Τους ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα μέρος της οικογένειάς μου και τους ευχαριστώ που νοιάζονται για εμένα και την οικογένειά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!