Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στις νίκες στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για το σκοράρισμά του.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της με 2-0 χθες κόντρα στην Εβερτον, μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (0-1-3), στους τρεις εκ των οποίων ηττήθηκε έχοντας παθητικό τριών τερμάτων. Σαλάχ

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στις νίκες στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, και με δύο ματς λιγότερα έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη, καθώς έχει χάσει σημαντικό έδαφος μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, για πρώτη φορά μετά τις 26 Δεκεμβρίου και το ματς με την Αστον Βίλα, και τόνισε πως το χθεσινό ματς θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας πορείας:

«Ηταν ένα σημαντικό ματς, κυρίως για τη ψυχολογία μας. Από την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις μιλούσαμε για την ανάγκη της νίκης και αυτή ήρθε με μια καλή απόδοση. Η νίκη αυτή δίνει στην ομάδα νέα προοπτική. Οσο για εμένα δεν ανησυχώ, όσο η ομάδα παίζει καλά, τόσο κι εγώ θα βρίσκω γκολ», τόνισε σχετικά ο 30χρονος σταρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!