Ο Λιβάι Γκαρσία τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για την στήριξη.

Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί τον ηγέτη της φετινής ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο πως η «Ένωση» σκοπεύει να ξεκινήσει σύντομα συζητήσεις με την πλευρά του ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Με αφορμή την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό, αναδείχθηκε Cosmote MVP από την κοινότητα της ΠΑΕ στο viber.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρακάτω ακολουθούν όσα είπε ο Λιβάι Γκαρσία κατά την παραλαβή του βραβείου του:

«Τρείς σημαντικοί βαθμοί… Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Οπότε είμαι χαρούμενος για τη νίκη σήμερα. Νιώθω πολύ καλά, πραγματικά ενθουσιασμένος. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για να στηρίζω την ομάδα».

Όσο για τη βοήθεια του κόσμου:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό που κάνετε. Η ενέργεια που έχουμε πίσω μας είναι απίστευτη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε και θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε τη δουλειά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!