Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε για το μέλλον του στους Μάβερικς αλλά και τη συνεργασία του με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ βρήκε καινούργια μπασκετική στέγη στους Ντάλας Μάβερικς. Ο έμπειρος παίκτης ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα (είναι free agent) το καλοκαίρι ενώ απάντησε και για τη συνεργασία του με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάιρι Ίρβινγκ:

«Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον, εστιάζω στο τώρα και για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ κουραστικό να με ρωτάτε την ίδια ερώτηση κάθε φορά. Εγώ θα δώσω το 100% όταν θα φοράω τη φανέλα του Ντάλας και θα προσπαθήσω να δίνω το καλό παράδειγμα καθημερινά εντός και εκτός παρκέ».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Λούκα Ντόντσιτς:

«Απολαμβάνω να παίζω μαζί με τον Λούκα, καταλαβαίνουμε και οι δύο πολύ καλά το παιχνίδι και θεωρώ ότι με τον καιρό θα δέσουμε ακόμα πιο πολύ. Είμαι ενθουσιασμένος και για το γεγονός ότι παίζει πολύ καλά το pick and roll, και δεν χρειάζεται να είμαι πάντα εγώ ο χειριστής της μπάλας. Μπορώ να παίξω με τους πάντες και νομίζω ότι το έχω αποδείξει πολλές φορές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!