Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως είναι ανακουφισμένος μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Έβερτον.

Επιτέλους χαμόγελα στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ. Με τα γκολ των Σαλάχ και Χάκπο πήρε τη νίκη (2-0) επί της Έβερτον πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο της τρίποντο στην Premier League μέσα στο 2023. Φυσικά, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος και ανακουφισμένος μετά το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, είμαι ερωτευμένος με το κοινό μου και αυτό που έκαναν. Ήταν ξεχωριστό και ήταν εξαιρετικά χρήσιμο, οι παίκτες μου το ανταπέδωσαν.

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και παίξαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε, όχι ένα παιχνίδι που ήθελε να παίξει η Έβερτον. Είδα ένα πραγματικό σύνολο, όπου όλοι πολεμούσαν, πραγματικά πολεμούσαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήμασταν εκεί κι αυτό πρέπει να είναι ένα σημάδι για εμάς για τι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ καλύτερο να παίρνεις τρεις βαθμούς όταν το αξίζεις και το αξίζαμε. Αυτή ήταν μια τεράστια ανακούφιση.

Ό,τι και να μου ζητούσε ο κόσμος θα το έκανα εκτός από το να βγάλω τα ρούχα μου. Αυτός ο σύλλογος έχει περάσει και πιο δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι είμαστε ο σύλλογος που μπορεί να δείξει πώς μπορείς να αντιμετωπίσει τις δύσκολες στιγμές. Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!