Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες απάντησε σε όλα τα ζητήματα γύρω από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μπορεί να έκλεψε τις εντυπώσεις με τις επεμβάσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά δυστυχώς τον θυμόμαστε για τους πανηγυρισμούς του και την συμπεριφορά του.

Αυτή τη φορά κλήθηκε να απαντήσει σε όλα όσα αφορούν τη σχέση του με τον Κιλιάν Εμπαπέ και σε όλους όσους τον κατηγόρησαν για ασέβεια προς το πρόσωπο του Γάλλου σούπερ-σταρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες:

«Μου πέταξαν μια κούκλα, την κράτησα για δύο λεπτά και την πέταξα. Πώς μπορώ εγώ να κοροϊδέψω τον Εμπαπέ; Αυτός μου έβαλε τέσσερα γκολ! Τέσσερα γκολ σε τελικό! Μάλλον αυτός θα θεωρεί πως είμαι το… παιχνιδάκι του. Έχω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του».

Για το σύνθημα:

«Είναι κάτι που γίνεται στα αποδυτήρια, δεν έπρεπε να βγει ποτέ προς τα έξω. Και οι Γάλλοι όταν μας κέρδισαν το 2019 τραγουδούσαν για τον Μέσι στα αποδυτήρια. Αν κερδίσει κάποιος τη Βραζιλία, τραγουδά για τον Νεϊμάρ. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι μεγάλοι παίκτες. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Εμπαπέ».

Για τα όσα είπαν μετά το τέλος του μεγάλου τελικού:

«Του είπα πως ήταν χαρά μου που έπαιξα απέναντί του και πως παραλίγο να μας κέρδιζε μόνος του. Μου επιβεβαίωσε πως είναι μοναδικό ταλέντο. Όταν αποσυρθεί ο Μέσι, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσει πολλές φορές την Χρυσή Μπάλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!