Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δεν σκοπεύει να αποχωρήσει σύντομα από τον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Ο έμπειρος παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς (21,7 πόντους μέσο όρο, 3,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 48% ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς) ανέφερε πως το NBA βρίσκεται ακόμα κάποια βήματα μπροστά από την EuroLeague και τόνισε πως δεν σκοπεύει να φύγει γρήγορα από τον «μαγικό κόσμο». Ωστόσο, ανέφερε τις ομάδες που θα ήθελε να αγωνιστεί σε περίπτωση επιστροφής του στην Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς:

«Το ΝΒΑ βρίσκεται ακόμα αρκετά βήματα μπροστά, σε σχέση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν νομίζω ότι θα ξαναπαίξω στην Ευρώπη και για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Πρέπει, όμως, να πω ότι το επίπεδο της EuroLeague έχει ανέβει πάρα πολύ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε, είναι οι ομάδες στις οποίες θα ήθελα να αγωνιστώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!