Ατρόμητος-ΑΕΚ: Οι δύο πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του - Με νέους διαιτητές το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Βάσει λογικής το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να διεξαχθεί πριν την τελευταία αγωνιστική, ώστε να μην υπάρχει κάποια εκκρεμότητα. Η τελευταία, 26η, αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου στις 19:00.

Μετά απ’ αυτήν θα ακολουθήσει και η επικύρωση της βαθμολογίας, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να υπάρχει παιχνίδι που να εκκρεμεί.

Έτσι, λοιπόν, οι δύο διαθέσιμες ημερομηνίες είναι τα διήμερα 22-23 Φεβρουαρίου και 8-9 Μαρτίου, αφού την εβδομάδα που υπάρχει ενδιάμεσα, θα διεξαχθεί η ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με νέους διαιτητές το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη μη διεξαγωγή του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η απόφαση ορίζει τη διεξαγωγή του αγώνα νέα ημερομηνία και η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ θα ορίσει νέους διαιτητές, σε σχέση με αυτούς που αρχικά είχαν οριστεί.

Η ΚΕΔ θα προχωρήσει στον ορισμό νέας διαιτητικής σύνθεσης, μόλις ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία του αγώνα. Κατά συνέπεια δεν πρόκειται να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή ο Ευάγγελος Μανούχος, οι βοηθοί του Κωστάρας-Μπουξμπάουμ, ο 4ος Περράκης και ο Κουμπαράκης, που είχε επιλεχθεί για το VAR.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!