Η Σαουθάμπτον απέλυσε τον Νέιθαν Τζόουνς, τον δεύτερο προπονητή τους μέσα στη σεζόν και κοιτάζουν προς τον... Τζέραρντ.

Η Σαουθάμπτον απέλυσε τον Νέιθαν Τζόουνς, αφού υπό τις οδηγίες του Ουαλού τεχνικού ο σύλλογος της νότιας ακτής νίκησε μόνο σε ένα παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ κατά τη διάρκεια της τρίμηνης θητείας του. Τζέραρντ

Ο Τζόουνς είναι ο δεύτερος προπονητής των «Αγίων» που χάνει τη δουλειά του αυτή τη σεζόν, αφότου ο πρώην τεχνικός της Λούτον είχε διοριστεί τον περασμένο Νοέμβριο ως αντικαταστάτης του Ραλφ Χάσενχουτλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο σύλλογος δεν έχει καταφέρει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η διοίκηση ψάχνει για νέο κόουτς και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ είναι σ’ επαφές με τον Τζέσε Μαρτς, τον Αμερικανό, που απολύθηκε στις αρχές του μήνα από τη Λιντς.

Στη λίστα είναι και τ’ όνομα του Στίβεν Τζέραρντ, που είναι χωρίς δουλειά, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αστον Βίλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!