Θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς της Άρσεναλ έπεσε ο Ιβάν Τόνεϊ στα social media μετά τον αγώνα της Μπρέντφορντ με τους Λονδρέζους.

Ο Ιβάν Τόνεϊ, έγινε στόχος ρατσιστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Αρσεναλ, που έληξε χωρίς νικητή (1-1).

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, ο οποίος διανύει την καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδο της καριέρας του, σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο Λονδίνο και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου «αμέσως μετά τον αγώνα, ο Ιβάν Τόνεϊ, έπεσε θύμα… επιδρομής ρατσιστικών προσβολών στον λογαριασμό του στο Instagram. Είμαστε λυπημένοι και αηδιασμένοι που πρέπει να το αντιμετωπίσει ξανά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται, ότι κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί και μετά την νίκη της Μπρέντφορντ επί της Μπράϊτον.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της Αρσεναλ, επανέλαβαν πως καταδικάζουν κάθε μορφή διάκρισης και πως ασκούν μηδενική ανοχή απέναντι σε αυτές τις πρακτικές, ενώ υποσχέθηκαν ότι οι δράστες αυτών των πράξεων θα τιμωρηθούν σκληρά μόλις εντοπισθούν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!