Την ήττα με με 6-3, 6-4 γνώρισαν τα αδέλφια Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος, από τους Γκλάσπουλ/Χελιοβάρα και τέθηκαν εκτός διπλού.

Την ήττα με με 6-3, 6-4 γνώρισαν ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, από τους Γκλάσπουλ/Χελιοβάρα και τέθηκαν εκτός διπλού ήδη από τον πρώτο γύρο του ABN AMRO World Tennis Tournament του Ρότερνταμ. Τσιτσιπά 

Oι Νο4 του ταμπλό, Λόιντ Γκλάσπουλ (Μ. Βρετανία) και Χάρι Χελιοβάαρα (Φινλανδία) αποδείχτηκαν ανώτεροι και στα δύο σετ. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήταν η 3η φορά που βρήκαν μπροστά τους το συγκεκριμένο δίδυμοι οι αδερφοί Τσιτσιπά και δεν μπόρεσαν να το κερδίσουν. Το 2021 ο Βρετανός και ο Φινλανδός τους είχαν κερδίσει στο 250άρι της Μασσαλίας ξανά σε indoor γήπεδο με 7-5, 6-1, ενώ το 2022 τους είχαν κερδίσει στο 250άρι του Μονάχου, στο χώμα, με 6-4, 6-1.

Στον 2ο γύρο του 500αριού του Ρότερνταμ, Γκλάσπουλ/Χελιοβάρα θα αντιμετωπίσουν είτε τους Rohan Bopanna και Matthew Ebden, είτε τους Hugo Nys και Jan Zielinski. Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι στο Νο1 του ταμπλό, θα αγωνιστεί στον 1ο γύρο στο μονό, απέναντι στον Φινλανδό, Εμίλ Ρουσουβόρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!