Ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν, ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και δανεικός στον Άγιαξ, συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε στην πρώην του.

Ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν, ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, συνελήφθη στο Άμστερνταμ με την κατηγορία ότι επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, μετέδωσαν αρκετά τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές κοντά στην αστυνομία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μέσος, ο οποίος χθες έκλεισε τα 21 χρόνια του και έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Άγιαξ, γίνεται το επίκεντρο αδιευκρίνιστων γεγονότων. Ιχατάρεν

Ήδη, τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί για απειλές, ενώ τον Σεπτέμβριο η Porsche του είχε τυλιχτεί στις φλόγες λόγω εμπρηστικής επίθεσης, όπως είχε συμβεί και στο αυτοκίνητο του αδελφού του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!