Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στην Αυστραλία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε συζητήσεις και με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Κύπελλο Ελλάδας

Η ελληνική ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί εκτός συνόρων ο φετινός τελικός και με σημερινή ενημέρωσή της, γνωστοποίησε πως απάντησαν θετικά οι Αυστραλοί στο αίτημα που είχε καταθέσει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται κι εκείνες με την Κρίσταλ Πάλας, για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στην Αγγλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Κύπελλο Ελλάδας:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!