Έφυγε από τη ζωή 25χρονος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική ομάδα της Σιντ Ελόις Βίνκελ στο Βέλγιο.

Το βράδυ του Σαββάτου (11/2) ο 25χρονος τερματοφύλακας, Άρνε Έσπελ, που αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική ομάδα της Σιντ Ελόις Βίνκελ πέθανε την ώρα του αγώνα.

Ο τερματοφύλακας κλήθηκε να αποκρούσει ένα πέναλτι στο 60ο λεπτό, πράγμα που κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Δευτερόλεπτα μετά σηκώθηκε από την επέμβασή του αυτή και μόλις κόπαζαν οι πανηγυρισμοί του, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ιατρικό τιμ της ομάδας του έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντας και χρήση απινιδωτή, όμως δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, με αποτέλεσμα να αφήσει στο γήπεδο την τελευταία του πνοή.

Ο Έσπελ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί και σύμφωνα με τα Μέσα τη Δευτέρα (13/2) θα γίνει νεκροψία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.