Η διοίκηση της Λίβερπουλ στηρίζει απόλυτα τον Γιούργκεν Κλοπ και του έχει ζητήσει να σχεδιάσει ήδη τις καλοκαιρινές κινήσεις της ομάδας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ διανύει ίσως την πρώτη του κακή σεζόν στη Λίβερπουλ, αλλά θα στηριχθεί από τη διοίκηση για να επιβλέψει την αναδόμηση της ομάδας το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Times, ο Γερμανός προπονητής που είναι πλέον δεδομένο πως θα παραμείνει στην ομάδα του Merseyside δεν δείχνει σημάδια ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, όπως έκανε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2015.

Για την ακρίβεια συμβαίνει το αντίθετο, καθώς ο κόουτς της Λίβερπουλ φέρεται να έχει την υποστήριξη των ιδιοκτητών της, Fenway Sports Group (FSG), ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποτελεί εδώ και καιρό στόχο των “κόκκινων” με τον Ματέους Νούνιες της Γουλβς να βρίσκεται στο στόχαστρο τους, όπως και το περασμένο καλοκαίρι πριν μετακομίσει στα Μίντλαντς. Μόνο η απόκτηση αυτών των δύο παικτών θα επιβαρύνει τον σύλλογο με περίπου 175 εκατομμύρια λίρες.

Η επένδυση στην αγωνιστική ομάδα, ειδικά στη μεσαία γραμμή, είναι κάτι που οι οπαδοί της Λίβερπουλ ζητούν διακαώς. Ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο Τιάγκο και ο Τζέιμς Μίλνερ είναι όλοι τους πάνω από 30 ετών, ο Φαμπίνιο μοιάζει σκιά του εαυτού του και ενώ οι Στέφαν Μπάιτσετιτς και Χάρβεϊ Έλιοτ έχουν δείξει σημάδια υποσχέσεων αλλά είναι μάλλον πολύ νέοι και άπειροι για να κουβαλήσουν μια μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ.

Ο Κέρτις Τζόουνς βρίσκεται στα πιτς λόγω τραυματισμού και ο Φάμπιο Καρβάλιο χρησιμοποιείται με φειδώ περισσότερο ως αριστερός εξτρέμ παρά ως μέσος. Ο Ναμπί Κεϊτά και ο Άλεξ Οξλαντ Τσάμπερλεϊν είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν το καλοκαίρι, όπως και ο δανεικός από τη Γιουβέντους Άρθουρ, καθιστώντας την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού κάτι περισσότερο από σημαντική.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!