Ο 38χρονος αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς αποκάλυψε τις συμβουλές που έδωσε στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Τις συμβουλές που έδωσε στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, αποκάλυψε ο 38χρονος αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μείνει προσηλωμένος στο μπάσκετ και όλη του την ενέργεια να τη δίνει εκεί. Να… ξεθεωθεί στη δουλειά. Κάθε μέρα θα πρέπει να γίνεται καλύτερος από την προηγούμενη. Να είναι ταγμένος στο μπάσκετ. Πιστεύω στους θεούς του μπάσκετ και αν τους δείξεις ασέβεια, τότε θα σε τιμωρήσουν», αποκάλυψε αρχικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο πράγμα είναι να μην ξεχνάει να το διασκεδάζει. Θα γίνει απαιτητικό πλέον το μπάσκετ για εκείνον, όμως στο τέλος της ημέρας δεν θα πρέπει να ξεχνάει να περνάει καλά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν την ευκαιρία να εμπνεύσουν τόσο κόσμο όπως εμείς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!