Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται σε κρίση και έβαλε τον εαυτό του στη θέση του μοναδικού υπεύθυνου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται σε κρίση και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την κατάσταση, καθώς οι «κόκκινοι» προσπαθούν να ανατρέψουν τη σεζόν τους.

Αφού κατέκτησε και τα δύο εγχώρια κύπελλα και τερμάτισε δεύτερη στο Champions League και την Premier League την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ έχει μια απογοητευτική χρονιά φέτος. Οι Reds βρίσκονται στη 10η θέση του πρωταθλήματος και αποκλείστηκαν από τα εγχώρια κύπελλα στον τέταρτο γύρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε αν η Λίβερπουλ βρίσκεται σε κρίση, με τον ίδιο να απαντά:

«Φυσικά και βρισκόμαστε, δεν το κρύβουμε αυτό. Πρέπει να βγούμε από αυτήν και αυτό κάνουμε. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα αυτά, αν θέλετε να κάνετε κριτική, κάντε κριτική σε μένα. Έτσι έχουν τα πράγματα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω 100% (πόσο επηρέασε η περσινή σεζόν τους παίκτες σωματικά και ψυχολογικά), αλλά ξέρουμε ότι επηρέασε, αλλά και πάλι από τη δική μας άποψη, αν υποφέρεις από κάτι, μπορείς να συνεχίσεις να υποφέρεις ή να παλέψεις για να το ξεπεράσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!