Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία και ανανεώνει τον Σέρχι Ρομπέρτο και περιμένει να δει τι συμβαίνει με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Τσάβι επιβεβαίωσε ότι ο Σέρχι Ρομπέρτο και η Μπαρτσελόνα βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση του παίκτη, με την ανακοίνωση να είναι προ των πυλών.

«Πλησιάζουμε στην ανανέωση του Σέρτζι Ρομπέρτο, το νέο συμβόλαιο θα συμφωνηθεί σύντομα. Είναι σπουδαίο να έχουμε έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει όπως κάνει πάντα», επιβεβαίωσε ο Τσάβι.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε ακόμα για το μέλλον του αρχηγού του συλλόγου και πρώην συμπαίκτη του, Σέρχιο Μπουσκέτς αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο 34χρονος θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη συνέχεια της σεζόν.

«Ο Σέρχιο Μπουσκέτς είναι ένας θρύλος, πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στο μέλλον – τον περιμένουμε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με εμένα ή με τον Λαπόρτα, η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη», παραδέχτηκε ο Τσάβι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!