Ο Ζοάο Φέλιξ μίλησε για το Μουντιάλ και το ματς κόντρα στην Ελβετία, όταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο.

Ο Ζοάο Φέλιξ παραδέχτηκε ότι εξεπλάγη βλέποντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά εξήρε την αντίδρασή του στην απόφαση.

Ο Φερνάντο Σάντος εξέπληξε τους πάντες όταν άφησε τον βετεράνο επιθετικό στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία για τους 16 του Μουντιάλ, όπου ο αντικαταστάτης του Ρονάλντο, ο Γκονσάλο Ράμος, πέτυχε χατ-τρικ στη συντριπτική νίκη με 6-1. Πάντως, ο Ζοάο Φέλιξ υπογράμμισε πως ο 37χρονος δεν το έκανε ποτέ θέμα με την υπόλοιπη ομάδα. Ζοάο Φέλιξ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μας εξέπληξε, γιατί το να βλέπεις τον Κριστιάνο στον πάγκο δεν είναι κάτι που έχεις συνηθίσει», δήλωσε ο Φέλιξ σε συνέντευξή του στην ισπανική AS.

«Αλλά ήταν η απόφαση του προπονητή: αυτός είναι που κάνει κουμάντο. Ο Κριστιάνο αντέδρασε πολύ καλά, επειδή όλοι τραβούσαμε προς την ίδια κατεύθυνση και δημιουργούσαμε θετικό κλίμα. Η αντίδρασή του ήταν πολύ καλή για τους υπόλοιπους, γιατί κοίταξε να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και να καταστήσει σαφές ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Ήταν πραγματικά καλό για εμάς και συνέχισε να είναι μια πραγματική βοήθεια με κάθε τρόπο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!