Ο Μίτσελ μίλησε στην COSMOTE TV ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να δουλεύει ώστε να επιστρέψει στις νίκες.

Περίεργη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η κριτική στην ομάδα είναι έντονη ωστόσο ο Μίτσελ δήλωσε πως όλοι θα συνεχίσουν να δουλεύουν ώστε να επανέλθουν στα θετικά αποτελέμσατα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ:

«Μετά από μια τέτοια ήττα όπως είναι λογικό δεν υπάρχει χαρά, ούτε ικανοποίηση. Κανένας δε μπορεί να πει πως είναι καλά.

Ήταν πραγματικά ένα άσχημο αποτέλεσμα, ωστόσο στον αθλητισμό πάντα σου δίνεται αμέσως μια ευκαιρία για να μπορέσεις να επανέλθεις. Έτσι τώρα επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η πορεία μας είναι ανοδική και αυτή την πορεία θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε».

Για το τι πρέπει να συμβεί για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του:

«Πρέπει να κερδίσουμε. Αυτός ο σύλλογος είναι μαθημένος και συνηθισμένος στις νίκες.

Ακόμα και αν είχαμε νικήσει στο προηγούμενο παιχνίδι, πάλι θα έπρεπε να συνεχίσουμε με νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα γιατί στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και να γίνουμε ξανά πρωταθλητές. Οπότε αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα προσπαθούμε να κερδίζουμε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει κερδίσει ακόμα σε ντέρμπι:

«Εμείς αυτό που έχουμε σκοπό να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Ξέρουμε πως τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια και σημαντικά, όμως έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα. Στόχος είναι η βελτίωση για να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και να έχουμε μια σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Για την κριτική που δέχεται:

«Θα συνεχίσω να δουλεύω. Αυτή είναι η μόνη απάντηση που έχω να δώσω. Στη ζωή μου από πολύ μικρός έχω έτσι εκπαιδευτεί. Να μην απαντάω ποτέ στην κριτική.

Η κριτική έρχεται πάντα όταν χάνεις και απευθύνεται ιδιαίτερα στον προπονητή. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είτε λένε κάτι κακό, είτε λένε κάτι καλό για μένα, εγώ έτσι έχω μάθει, να μην απαντάω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!