Οι «νυχτερίδες» έχασαν 2-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μεστάγια», σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της La Liga

Αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού από τη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της, βρίσκεται η Βαλένθια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν και προηγήθηκαν στο 17΄ με τον Καστιγέχο, οι «νυχτερίδες» έχασαν 2-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μεστάγια», σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της La Liga, και παραμένουν στη 18η θέση της κατάταξης, έχοντας πάρει μόλις ένα βαθμό στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Ο Νίκο Γουίλιαμς ισοφάρισε για τους Βάσκους στο 30΄ και στο 72΄, κόντρα στη ροή του αγώνα (αφού οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να προηγηθούν), ο Σάνθετ χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία ανέβηκε έκτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μπιλμπάο