Νέος πονοκέφαλος για τον προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θα χάσει για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν τον Μπισουμά.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στη δουλειά χθες, καθώς οι Λονδρέζοι προετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λέστερ, χωρίς να υπολογίζονται οι τραυματίες Ούγκο Λιορίς και Ιβ Μπισουμά.

Ο 53χρονος Κόντε διαγνώστηκε με χολοκυστίτιδα (φλεγμονή της χοληδόχου κύστης) κι έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του μετά την επέμβαση στις αρχές του μήνα.

Η ομάδα του Λονδίνου πάντως θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό Ούγκο Λιορίς για αρκετές εβδομάδες, καθότι ο Γάλλος τραυματίστηκε στο γόνατο στη νίκη της περασμένης Κυριακής (5/2) το πρωτάθλημα κόντρα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι,

Σήμερα ο Μπισούμα θα χειρουργηθεί, μετά το κάταγμα που υπέστη στον αριστερό του αστράγαλο, χωρίς να προσδιορίζεται ακόμη χρονικά το διάστημα που θα μείνει εκτός γηπέδων. Τότεναμ

Πάντως αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί ξανά έως το τέλος της σεζόν. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!