Ο Γιαν Βέσελι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λάρκιν και προσέφερε 25.000 ευρώ στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Γιαν Βέσελι. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα (που έχει περάσει μεγάλο μέρος της μπασκετικής του καριέρας στην Τουρκία) δώρισε -μέσω της πλατφόρμας του Λάρκιν- 25.000 ευρώ (500.000 τουρκικές λίρες) για τους σεισμόπληκτους.

Θυμίζουμε πως από το βράδυ της περασμένης Τρίτης (7/2), ο Σέιν Λάρκιν συγκεντρώνει χρήματα ώστε να βοηθήσει τους πληγέντες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε αυτή την προσπάθεια βοήθησε και ο Γιαν Βέσελι ενώ ο παίκτης της Εφές ανέφερε:

«Αδερφέ μου! Εκτιμώ τη γενναιόδωρη προσφορά σου, θα εξασφαλίσουμε αυτό το ποσό να μοιραστεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.