Ο Αλεξάντρε Πάτο αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ραφαέλ Λεάο και εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να μείνει στη Μίλαν.

Ο Ραφαέλ Λεάο είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν, μολονότι η Τσέλσι επιμένει για την απόκτηση του. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024. Πάτο

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα του Λονδίνου εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Λεάο και είναι έτοιμη το καλοκαίρι να προσφέρει το καλοκαίρι 130 εκατ. ευρώ (!) για να πάρει τα δικαιώματα του. Επίσης ο Λεάο ζητά αύξηση στις αποδοχές του από τα 1.5 εκατ., στα 7.5 εκατ. ευρώ, κάτι που αποδέχεται η διοίκηση της Μίλαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «ροσονέρι» διαρρέουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία και μάλιστα έχει κλειστεί νέο ραντεβού με τον ατζέντη του για την επόμενη εβδομάδα και εκτιμάται πως θα υπογραφεί η συμφωνία για την παραμονή του Λεάο στο Μιλάνο και τα επόμενα χρόνια.

Στο θέμα παρενέβη και ο παλιός σταρ των «ροσονέρι», Αλεχάντρο Πάτο, ο οποίος συμβούλεψε τον Πορτογάλο:

«Πρέπει να μείνει στη Μίλαν. Εχει τα πάντα στην ομάδα και είναι σαν βασιλιάς στο Μιλάνο. Σε καμιά άλλη ομάδα δεν θα έχει τέτοια αντιμετώπιση και θα είναι μεγάλο λάθος αν φύγει. Το παρόν και το μέλλον του είναι στη Μίλαν», τόνισε σχετικά ο Βραζιλιάνος άσος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!