Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βραβεύτηκε από του Λέικερς για το ρεκόρ του και μίλησε για όσους τον στηρίζουν καθώς και για το ταξίδι του ως σήμερα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Μπακς, καθώς βραβεύτηκε από τους Λέικερς για την κατάρριψη του ρεκόρ των περισσότερων πόντων στο ΝΒΑ. Ο θρύλος της ομάδας, Τζέιμς Γουόρθι, αποθέωσε τον πρώτο σκόρερ στην Ιστορία του ΝΒΑ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις για να περιγράψει κάποιος το ταξίδι σου. Είσαι ένα παιδί από το Οχάιο, που είχε μία αποστολή. Η πειθαρχία σου, οι θυσίες σου και η προσήλωσή σου στην δουλειά σου και το παιχνίδι είναι ασύγκριτη.

Χαιρόμαστε που έσπασες το ρεκόρ με την φανέλα των Λείκερς και δεν μπορούμε να σε ευχαριστήσουμε αρκετά για αυτό που είσαι και αυτά που έχεις κάνει εντός και εκτός παρκέ, με το σχολείο σου και τις επιχειρήσεις σου».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά του ο Λεμπρόν Τζέιμς εμφανώς συγκινημένος δήλωσε:

«Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτά που κάνω κάθε βράδυ αν δεν είχα την στήριξη της οικογένειάς μου να κάνω αυτά που μπορώ. Δεν θα στεκόμουν εδώ, δεν θα μπορούσα να εμπνεύσω τόσους παίκτες σε όλο τον κόσμο χωρίς την δική μου βασική πεντάδα:

Την μητέρα μου, την σύζυγό μου και τα τρία παιδιά μου. Ονειρευόμουν κάθε μέρα να παίξω στο ΝΒΑ και να αποτελέσω έμπνευση για κόσμο. Να πασάρω χωρίς να κοιτάζω όπως ο Μάτζικ, να σουτάρω fade away σουτ όπως ο Τζόρνταν, να ντριμπλάρω σαν τον Άιβερσον, να έχω άφρο και να καρφώνω σε διαγωνισμό καρφωμάτων όπως ο Κόμπι. Θαύμαζα τόσους αθλητές στο ταξίδι μου, που μου έδωσαν έμπνευση και άφησαν να μην πεθάνει το όνειρό μου.

»Από το Γυμνάσιο κι έπειτα ήξερα ότι έπρεπε πάντα να τα δίνω όλα, επειδή ήξερα ότι μπορεί κάπου να υπάρχει ένα παιδί που ψάχνει μία έμπνευση και ήλπιζα να του το δώσω αυτό εγώ.Είναι σουρεαλιστικό να βλέπω στον πίνακα ότι είμαι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Ξέρω ότι δεν έκλεψα ποτέ στο μπάσκετ. Η πραγματική MVP για εμένα είναι η σύζυγός μου. Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για εμένα. Εσείς, οι φίλοι των Λέικερς, έχετε γίνει το σπίτι μου τα τελευταία χρόνια. Είστε απίστευτοι και όποτε μπαίνω στο παρκέ καταλαβαίνω τι σημαίνει να εκπροσωπεί κάποιος τους Λέικερς. Σας ευχαριστώ πολύ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!