Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά την ήττα από τη Γουλβς και εξήγησε ακριβώς τον λόγο που το έκανε.

Η Λίβερπουλ δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της φάση καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του καθώς θεώρησε πως ήταν καλύτερο να μην δούμε ο ένας τον άλλον για μερικές μέρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Την Κυριακή αφού είχαμε μιλήσει για τα πάντα, σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να μην δούμε ο ένας τον άλλον για μερικές μέρες. Και λειτούργησε. Έφυγα με μέτρια διάθεση, επέστρεψα με καλύτερη.

Μπορώ να εξηγήσω απολύτως τα πάντα, αλλά όχι σε εσάς (τους δημοσιογράφους). Οι άνθρωποι μπορούν να γράψουν ό,τι θέλουν. Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν μπορώ να σας εξηγήσω τα πάντα. Το εξηγώ στους παίκτες μου. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και μια πολύ πιο εύκολη συνέντευξη Τύπου».

Για τον τραυματισμό του Τιάγκο:

«Ο Τιάγκο έχει κάποια προβλήματα, πρέπει να ρωτήσω τι μου επιτρέπεται να πω. Έχει πρόβλημα στο ισχίο και δεν μπορούσε να προπονηθεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!