Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε στην Daily Mail για τις φιλοδοξίες του αλλά και τη συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο προπονητής της Καραγκιουμρούκ, Αντρέα Πίρλο, μίλησε στην Daily Mail για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, τους στόχους του μέσα από την προπονητική αλλά και τη συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Πίρλο:

Για τον σεισμό στην Τουρκία:

«Λυπάμαι για αυτό που συνέβη, λυπάμαι για όλους. Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε κάτι για να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν αυτή την τεράστια τραγωδία».

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του:

«Για μένα, είναι σημαντικό να έχεις μεγάλους στόχους. Όταν ήμουν παίκτης, έπαιζα πάντα για να κερδίσω τα μεγάλα τρόπαια και τώρα έχω τον ίδιο στόχο. Είμαι εδώ για να βελτιωθώ, αλλά η φιλοδοξία είναι να πάω σε μια μεγάλη ομάδα, να κερδίσω το Champions League. Γιατί αν δεν έχεις φιλοδοξίες, πρέπει να μείνεις σπίτι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, ξέρω ότι υπήρξα σημαντικός παίκτης. Αλλά τώρα είναι τελείως διαφορετικό γιατί είμαι νέος προπονητής. Πρέπει να δουλέψω, να δουλέψω καλά, γιατί κάθε μέρα είναι σημαντική για να βελτιώνομαι.

Για μένα, είναι σημαντικό να έχεις μεγάλους στόχους. Όταν ήμουν παίκτης, έπαιζα πάντα για να κερδίσω τα μεγάλα τρόπαια και τώρα έχω τον ίδιο στόχο. Είμαι εδώ για να βελτιωθώ, αλλά η φιλοδοξία είναι να πάω σε μια μεγάλη ομάδα, να κερδίσω το Champions League. Γιατί αν δεν έχεις φιλοδοξίες, πρέπει να μείνεις σπίτι.

Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, ξέρω ότι υπήρξα σημαντικός παίκτης. Αλλά τώρα είναι τελείως διαφορετικό γιατί είμαι νέος προπονητής. Πρέπει να δουλέψω, να δουλέψω καλά, γιατί κάθε μέρα είναι σημαντική για να βελτιώνομαι».

Για τη συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Για μένα ήταν εύκολο να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν καλός άνθρωπος και πολύ επαγγελματίας. Ήθελε να παίζει σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. Δεν είχαμε πρόβλημα, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ γρήγορα, όπως κι ηλικία επίσης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!