Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα και τόνισε πως δεν έχει γίνει ακόμα οποιαδήποτε συζήτηση.

Το συμβόλαιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με την Μπατσελόνα εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με τον μέλλον του.

Μάλιστα, ο Λιθουανός προπονητής σε σχετική ερώτηση άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά τονίζοντας πως δεν έχει γίνει ακόμα καμία κουβέντα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρακάτω ακολουθούν όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμα και η αλήθεια είναι ότι δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και να μην σκέφτομαι τι θα συμβεί στο μέλλον. Έχω βρεθεί ως παίκτης πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Όταν κερδίζει τίτλους, όλοι είναι χαρούμενοι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!