Παρά τα 42 του χρόνια, ο Ροναλντίνιο, εξετάζει το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του και να επιστρέψει στα γήπεδα.

Παρά τα 42 του χρόνια, ο Ροναλντίνιο, εξετάζει το ενδεχόμενο να… διακόψει την «συνταξιοδότηση» του και να επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος, ο οποίος κατά γενική ομολογία, υπήρξε ο μέγιστος «τεχνίτης» σε κορυφαίο επίπεδο, καθώς η σχέση του με την «στρογγυλή Θεά» ήταν άκρως… ερωτική, ίσως ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μάλιστα σύντομα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου και εδικότερα του «Cuatro», ο Ροναλντίνιο, ενδέχεται να ενταχθεί στην Porcinos FC, μία ομάδα που διαχειρίζεται ο διάσημος streamer, Ιμπάϊ Λανός, ο οποίος σε συνεργασία με τον Ζεράρ Πικέ, συνδιοργανώνουν το πρωτάθλημα «Kings League», με την συμμετοχή ομάδων «7χ7».

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, σημειώνει τεράστια επιτυχία και μεταδίδεται στην πλατφόρμα Twitch, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες θεατές κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς συμμετέχουν, αρκετοί πρώην επαγγελματίες παίκτες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!