Ο Μίτσελ έκανε δηλώσεις στην COSMOTE TV μετά την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το πρώτο μέρος ήταν καταστροφικό και πως το τελικό 3-0 πρόκειται για ένα βαρύ αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ μετά την ήττα του Ολυμπιακού:

Για την ήττα:

«Έχουμε κάνει καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, το χαρίσαμε. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες. Το τελευταίο πέναλτι είναι αυτό που μας έχει δυσκολεύσει πάρα πολύ την πορεία».

Για τα δοκάρια και αν θα ήταν διαφορετική η ιστορία:

«Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αυτά τα λάθη μπορείς να τα πληρώσεις κόντρα σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές μας βοήθησαν, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά πραγματικά είναι βαρύ το αποτέλεσμα».

Για το κακό πρώτο μέρος και αν υπάρχει κάποια εξήγηση:

«Αν υπάρχει μία εξήγηση θα υπήρχε και λύση. Το έχουμε συζητήσει 100 φορές, απέναντι σε καλές ομάδες αυτές τις κακές αρχές της πληρώνεις. Δεν πάμε καλά αν χρειάζεται να είναι να πούμε στους παίκτες να είναι προσεκτικοί απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους».

Για το αν μπορεί να σκοράρει:

«Ίσως παίζοντας όπως στο δεύτερο ημίχρονο είναι πιθανό, αν παίξουμε όπως στο πρώτο όχι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!