Κύπελλο Ελλάδας: Εν αμφιβόλω έχει τεθεί η διεξαγωγή του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ.

Εν αμφιβόλω έχει τεθεί η διεξαγωγή του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για σήμερα (Πέμπτη 9/2, 18:30) στο «Αθανάσιος Διάκος». Κύπελλο Ελλάδας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η κακοκαιρία «Barbara» έχει αφήσει τα σημάδια της στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να κριθεί η τέλεση του αγώνα τις επόμενες ώρες. Κύπελλο Ελλάδας

Οι άνθρωποι της Λαμίας καταβάλλουν προσπάθεια να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος, με τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο να είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!